Arboristo tikslas – ne išpjauti medį, bet padaryti taip, kad jis būtų saugus aplinkai

Sudomino mūsų profesija? Ieškote arboristų kursų? Svajojate

tapti arboristais?

Bendradarbiaudami su VšĮ Amatų mokykla "Sodžiaus meistrai" padėsime įgyvendinti jūsų svajonę.

Kodėl verta mokintis su mumis?

Tik Lietuvos arboristų asociacijos gretose didžiausia  patyrusių, kvalifikuotų, sertifikuotų arboristų profesionalų koncentracija. Nei vienoje kitoje organizacijoje ar mokykloje nėra profesionalų, turinčių European Tree Worker sertifikaciją. Sodžiaus meistrų Amatų mokykloje jūs turėsite galimybę gauti žinias iš tokių profesionalų kaip:

Renaldas Žilinskas - Europos arboristikos tarybos (European Arboricultural Council (EAC)) European Tree Worker sertifikacija,  Tarptautinės arboristikos draugijos (International Society of Arboriculture (ISA))  Medžių rizikos vertinimo kvalifikacija (Tree Risk Assessment Qualification), arboristas profesionalas nuo 2012 metų, UAB Arbovita ir Ko vadovas, LARA direktorius;

Vytautas Stonkus - Europos arboristikos tarybos (European Arboricultural Council (EAC)) European Tree Worker sertifikacija, arboristas profesionalas nuo 2012 metų,  MB Bebriukai vadovas;

Inga Gaidelytė - Europos arboristikos tarybos (European Arboricultural Council (EAC)) European Tree Worker sertifikacija, arboristė profesionalė nuo 2011 metų, kol kas vienintelė Lietuvoje mergina arboristė, laipiojanti medžio laja;

Arnas Švelnikas - profesionalus arboristas nuo 2014 metų;

Linas Danauskas - 2019 metų Baltijos šalių laipiojimo medžių laja čempionato nugalėtojas, profesionalus arboristas nuo 2014 metų;

Mokindamiesi šioje mokykloje jūs ne tik gausite žinių iš geriausių arboristikos profesionalų, bet ir turėsite galimybę kartu su jais darbuotis gamybinių praktikų metu, t.y. betarpiškai galėsite perimti geriausius praktinius saugaus laipiojimo medžio laja įgūdžius, pjūvių techniką, įrangos priežiūrą. Mokykla jus aprūpins reikalinga arboristine įranga ir technika per visą mokymosi ir praktikos laikotarpį, padės jums sukomplektuoti jūsų asmeninės įrangos komplektą geriausiomis kainomis rinkoje.

Už mokymosi kainą jūs būsite aprūpinti ne tik reikalinga įranga, bet gausite žinias ir įgūdžius iš geriausių šiuo metu Lietuvoje arboristų profesionalų. Svarbiausia, kad iš arboristų praktikų, o ne teoretikų. Niekur kitur tokios galimybės Lietuvoje neturėsite. Artimiausia profesionalių arboristų mokykla tik Latvijoje ar Lenkijoje, kurioje mokslai vyksta latvių, lenkų arba anglų kalbomis. Neužkibkite ant kitų gražių pažadų meškerės! Visa kas geriausia, jūs rasite tik Sodžiaus meistrų mokykloje.
Jeigu vis dar abejojate, pasiskaitykite mūsų svetainėje esantį straipsnį "Kas yra kas Lietuvos arboristikoje".

Smulkesnės informacijos ieškokite:

SAM_4521